FASE PRÈVIA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA ATLETISME SUB 10, 12, 14. ASCÓ 19 DE MAIG 2018

El passat dissabte 19 de maig de 2018 es va celebrar a Ascó la prèvia del campionat de Catalunya Sub 10, 12, 14, on molts del atletes del Dinami-k estaven classificats per a participar entre els millors atletes catalans del moment.

En primer lloc felicitar a tots/es per la lluita, l’esforç, alegria, il·lusió y les ganes per que fiqueu a aquest esport. També, destacar la vostra seguretat i autonomia.

En segon lloc, ressaltar que era la primera vegada en aquests cinc anys del Dinami-k que participaven tants atletes a una prèvia de Catalunya i que es classificaven per a la final del campionat, que es disputarà el proper 9 de Juny a Castellar del Vallés.

Comencem per la categoria Sub14, on van a participar 11 atletes representant al Dinamik: Lerato Pages, classificada en 80m barres i triple salt en 1º posició; Itziar Adan classificada en llançament de martell en 4º posició; Aina Pascual classificada en triple salt i salt de longitud en 5º posició, Alba Moyaa els 3000m llisos classificada en 7º posició, Marina Guarch 8º posició en 80m llisos i 9º en salt de longitud; Bruno Rivera 9º posició en 80m barres i 10º en triple salt; Bruna Armes 10º posició en 200m barres; Salmina Cuesta 10º posició, Ivan Mirall 13º posició en 3000m llis. Tots els atletes nomenats estan classificats per a la final. També, han participat Isabella Ventura en 100m llisos i Ary Pons en 3000m marxa. ENHORABONA A TOTS I TOTES!!

Continuem per la categoria Sub 12, on han participat 6 atletes del club: Lara Ruiz classificada en 2º posició en llançament de pilota i 4º posició en llançament de pes; Martina Gibert 2º posició en salt de perxa; Oscar Curto 4º posició en 60m llisos. Aquests tres atletes han aconseguit la passada a la final, felicitats!!!. També volem felicitar, per la seva participació en la prèvia de Catalunya, a Victor Bossen en 60m llisos, Marti Pon 600m llisos i Andoni Pon en 600m llisos. FELICITAS!!

Per acabar, la categoria Sub 10, on van participar 4 atletes del Dinami-k: Adriana Curto classificada en 2º posició en salt de longitud i 4º en 60m llisos; Oscar Moreno classificat en 1000m marxa. Van a lluitar en la prèvia, també, Rita Gibert en salt en altura i Paula Villar en 1000m marxa. MOLTES FELICITATS CAMPIONS I CAMPIONES!!.

Sens dubte ha estat una jornada impressionant. Des del club volem felicitar a tots i totes els/les atletes i els animem a continuar lluitant, esforçant-se i gaudint d’aquest esport com nosaltres ho fem nosaltres. GRÀCIES.