Resultats dels atletes del cap de setmana

Campionat de Catalunya Absolut

El 6 de juny, es va celebrar a Igualada el Campionat de Catalunya de la categoria Absoluta.

El Dinami-k Vilanova va tenir la representació de l’Olivia Salmerón que va fer una magnífica actuació quedant en 5a posició i fent millor marca personal (36,35m) en la seva disciplina, llançament de javelina.

Participació al Campionat d’Espanya per federacions

El nostre atleta Eloi Pagès ha tingut l’oportunitat de participar aquest cap de setmana al Campionat de d’Espanya per federacions SUB18 que ha tingut lloc a Granollers aquest cap de setmana. L’Eloi va quedar en 7a posició, competint en la prova de llançament de javelina i fent millor marca personal (50,32m).

La nostra entrenadora, Pilar Egea també va tenir el plaer d’anar sent classificada com a entrenadora.

L’equip de Catalunya, finalment va aconseguir la victòria i es va proclamar campiona d’Espanya per federacions.

Prèvia del Campionat de Catalunya

El proper dissabte dia 12 de juny, es celebrarà la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de les categories de promoció SUB10, SUB12 i SUB14 a Castellar del Vallès.

El Club Atletisme Dinami-k de Vilanova tindrà la representació de 8 atletes femenins i masculins en diferentes proves (tanques, llançament de pilota, salt de llargada, llançament de pes…).

MOLTES FELICITATS I MOLTA SORT ATLETES!

Podeu trobar l’article sencer a: https://www.eixdiari.cat/esports/doc/96068/resultats-dels-atletes-del-club-atletisme-dinami-k-del-cap-de-setmana.html