Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus de promoció

El passat dissabte 10 d’abril vam participar a la Jornada prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus, presentant equips de les categories SUB10, SUB12 i SUB16. En total, i degut a algunes baixes d’última hora, vam poder presentar 8 equips masculins i femenins.

La jornada a Tarragona va començar amb els atletes SUB12, en David Ruiz, el Gil Solà, en Marc Malivern i el Joan Pascual, van representar el Dinami-k en la categoria masculina dels 4x60m, aconseguint un temps de 39:65 quedant-se a un segon i mig de passar a la Jornada Final del Campionat.

Tot seguit va ser el torn de les noies de la mateixa categoria. En els 4×60 vam presentar 2 equips: la Greta Guinovard, la Martina Chaboyé, la Ingrid Granja i la Natalia Ruiz van ser el primer equip que va competir i van aconseguir classificar-se per la final del proper dissabte 17 en 8a posició amb un temps de 36:75! El 2n equip, l’Agnès Calvo, l’Elba Rocha, la Queralt Ka i la Jana Mora van ser les següents en participar aconseguint un temps de 42:63.

En acabar, va ser el torn de competir en els relleus de 3x600m, on els nois: l’Izan Rey, el Gil Solà i el David Ruiz van aconseguir un temps de 6:40:89 quedant-se a 20 segons de classificar-se. Les noies: la Martina Chaboyé, la Natalia Ruiz i la Ingrid Granja, van fer un temps de 6:39:34 quedant-se només a 9 segons de classificar-se! Moltes felicitats a tots i totes Dinami-ks! Sou uns/es campiones!!

Per la tarda va ser el torn de les categories SUB10 i SUB16. Els petits del club, el Lucas Díaz, el Pablo Pitton, el Leo Pitton i l’Hugo Luna van participar en el 4x60m aconseguint un temps de 42:72 i quedant-se només a 60 centèsimes de classificar-se!!

En la categoria SUB16 van participar l’Andoni Pon, en Martí Pon, el Thomas Silver i el Victor Bossen competint en els relleus 4x300m i 4x1000m en el qual es van quedar a 2 segons de passar a la jornada Final. Van fer un temps de 3:03:90 i 53:19 respectivament. Les noies: la Lara Ruiz, Carlota Benito, Noelia Cañaveras i Judith Martínez, que també van participar en els dos relleus, van aconseguir passar a la final en 16 posició en el 4×100 fent un temps de 54:07!

Moltes felicitats a tots i totes les atletes que van participar! Va ser una jornada plena d’emocions i on vam competir com un veritable equip animant-nos i recolzant-nos en tot moment.

Podeu trobar totes les fotos de la jornada al següent link: https://photos.app.goo.gl/raYSnVLKoqvZjGfB7