Control Vilanova i la Geltrú 28-03-21

Hola Dinami-ks!

Ahir, diumenge 28 de març vam organitzar el primer control de l’any a les nostres pistes d’atletisme.

Tot i que va costar una mica arrencar, vam ser capaços de solventar tots els problemes i treure endavant un control que va constar de 23 proves al matí i 22 proves a la tarda de les categories de promoció i absolutes, masculines i femenines. Al control van participar més de 30 clubs diferents. de Catalunya.

La jornada va començar amb alguns problemes tècnics però ràpidament, i gràcies a la col·laboració dels nostres ajudants, pares i mares i la paciència dels/les participants vam poder arreglar-ho i anar a l’hora amb totes les proves.

Volem agrair la col·laboració de tots els pares/mares/atletes/germans i germanes que van estar al peu del canó, alguns des de primera hora fins a l’última. Aquest control no hagués estat possible sense vosaltres.

També volem agrair la col·laboració del CA Vic i del Club Atletisme Sant Just per haver-nos deixat material per dinamitzar les proves més llargues.

El dinami-k va participar amb més de 50 atletes des de la categoria SUB8 (que van gaudir de la seva primera competició) fins la categoria absoluta. Molts/es atletes es van estrenar en proves o en competir, van millorar les seves marques i es van preparar per la temporada d’aire lliure.

Moltes gràcies a tots/es per la feina feta i moltes felicitats a tots/es els/les participants!

En aquests enllaços trobareu les fotografies d’ahir:

Sessió matí: https://photos.app.goo.gl/uYTMLryoUsuTG9QE7

Sessió tarda: https://photos.app.goo.gl/K3DU3Ct8wscKKH997