Cros, controls i Campionats de llançaments d’hivern

Tot i l’inici de temporada diferent: competicions de la temporada anterior, confinaments municipals, classes online, més restriccions de mobilitat… creiem que els/les nostres atletes s’han adaptat prou bé a la situació. Hem aconseguit seguir entrenant, poder competir (tot i haver de desplaçar-nos per mitja Catalunya) i sumar experiències i aprenentatges de tot tipus.

Els atletes més petits son els que ho han tingut més complicat per competir, tot i així creiem que ho han fet genial! Molts d’ells/es s’han iniciat en la competició, i han aprofitat els controls que s’han celebrat per provar proves noves, veure en quin estat de forma estan i preparar-se de cara als Campionats de Catalunya d’aire lliure.

La temporada de cros, tot i que més curta de l’habitual, també ha sigut molt satisfactòria:

Quatre atletes SUB12 (l’Izan Rey, la Paula Villar, El Pol Sànchez i la Martina Chaboyé) van participar al Cros de Granollers.

2 atletes SUB12 (la Martina Chaboyé i el Gil Solà) i 3 atletes SUB10 (l’Elna Solà i el Leo i Pablo Pitton), van participar al Campionat de Catalunya de cros de Santa Cristina d’Aro.

I finalment 6 atletes SUB12-SUB10 van participar al cros de Mollerussa, que es celebrava al mateix temps que el Campionat de Catalunya de Relleus mixtos de cros, en el qual també vam poder presentar 1 equip! A Mollerussa hi van anar: el Pol Sànchez, el Marc Malivern, el Leo i el Pablo Pitton i destaquem a l’Izan Rey i l’Elna Solà que va quedar en 12a i 10a posició respectivament. També van anar el Gil Solà, el David Ruiz, l’Agnès Calvo i la Queralt Ka, que van formar l’equip de relleus i van quedar en 16a posició.

Pel que fa el Campionat de Catalunya de llançaments d’hivern, 4 atletes nostres van participar-hi amb molt bons resultats!

L’Eloi Pagès, atleta SUB18, va aconseguir proclamar-se Campió de Catalunya en llançament de javelina i la Lara Ruiz del Sol va quedar en 3ª posició en la prova de llançament de Javelina de la categoria SUB16, en el campionat que va tenir lloc el passat dia 13 de febrer. Al dia següent, van competir en la categoria SUB20 les atletes Carla Expósito i Olivia Salmerón, aconseguint totes dues la 2ª posició en les proves de llançament de disc i javelina, respectivament.

Moltes Felicitats Campiones!

Podeu trobar el recull de fotografies d’aquestes competicions al següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/swrk7Ef8BGSyeNCc6