Campionats d’Espanya SUB18 i SUB14

Durant els passats caps de setmana alguns dels nostres atletes han participat als Campionats d’Espanya de les seves categories. Celebrant-se a Tarragona el Campionat d’Espanya SUB18 i a Madrid el Campionat SUB14.

L’Olivia Salmerón, atleta SUB18, va quedar en 10ª posició en la proba de llançament de javelina aconseguint una marca de 33,02 metres (millor marca de l’atleta després de la COVID-19). En Joel Miralles, de la mateixa categoria, va quedar en 12ª posició en la proba de Salt de llargada lesionant-se després de fer el 1r salt i havent d’abandonar la competició.

Dels atletes que es van desplaçar fins Madrid destaquem a la Lara Ruiz que va quedar en 12ª posició en la triatló. Participant a les proves de: Llançament de javelina (superant els 29m), 1000m amb un temps de 3:37 i a la prova de salt de llargada aconseguint una marca de 4,23m.

Moltes felicitats a totes i tots els que heu participat, només per l’experiència viscuda ja ha valgut la pena tot l’esforç! Moltes felicitats també als entrenadors/es dels atletes i a les famílies per acompanyar-los en el procés.