EL DINAMI-K ARRENCA AMB FORÇA LA NOVA TEMPORADA DE CROS

Els atletes del Dinami-k Club Atletisme Vilanova van inaugurar la setmana passada una nova temporada atlètica amb la intenció de continuar amb els èxits que van assolir en la brillantíssima temporada anterior. Com gairebé cada any, la primera competició va ser el Cros de Santa Margarida i els Monjos que serveix d’ excel-lent preparació per a la Cursa de Vilanova d’ aquesta setmana.
Molts van ser els atletes que s’ hi van desplaçar amb un notable nivell general, amb molts atletes al podi i classificats en posicions capdavanteres.
Els atletes més destacats van ser per una banda Olivia Salmerón i Fiseha Cirera , dos dels atletes amb un nivell ja consolidat que van estar els guanyadors en la categoria infantil en una cursa on van estar al grup capdavanter en tot moment i van saber esperar per fer l’ atac definitiu que els hi atorgués la victòria.
Un altra triomf va venir d’ un altra dels atletes que puja amb més força pel que fa a les proves de fons com es Abdelhadi Amzil, que va sortir fort desde el primer moment i no va dubtar a marcar un ritme alt per despenjar els seus rivals i entrar com a guanyador de la categoria aleví a la línia d’ arribada. A més, un altra company d’ equip com Martin Jourdan el va acompanyar pujant al tercer graó del podi.
En la prova benjamí femení es va produir una de les noticies del dia ja que tres atletes del Dinami-k van copar les posicions de podi, amb una intractable Alba Moya que va sortir valenta com en ella es habitual i no va deixar escapar el primer lloc en cap moment. La felicitat va ser complerta ja que va pujar al podi junt amb les seves companyes d’ equip , Nayara i Lara, que van fer segona i tercera respectivament.
També volem destacar en categories més petites a Camile Jourdan que va ser tercer en pre-benjamins masculins en una prova amb molta participació.

Anuncios