Comencem la temporada 2015-2016

La temporada 2015-2016 comença el DILLUNS 14  de setembre, i aquest mateix dia farem la reunió informativa a les pistes d’atletisme, a les 17:30 h. És molt important que abans de la primera sessió porteu tota la documentació a l’oficina per poder fer l’assegurança i la fitxa federativa.

ESTRUCTURA
grafic_2015

PER FER AQUESTA DISTRIBUCIÓ DE GRUPS TINDREM EN COMPTE LES CATEGORIES  DE LA FEDERACIÓ CATALANA ATLETISME i serem molt estrictes en el tema edats.

Es respectarà rigorosament els dies d’entrenament en relació a les edats dels nens, ja que pedagògicament és convenient que l’esportista estigui amb nens/es de la seva edat pel seu desenvolupament físic i psicològic. Si teniu algun problema amb l’horari i/o dies d’entrenaments, ho podem parlar.

OFICINES DEL CLUB
Per fer les inscripcions, o per qualsevol dubte, també podeu adreçar-vos a les oficines del club: pistes municipals  de atletisme de Vilanova , Ronda Ibèrica 58

La inscripció no estarà concretada fins que no porteu el full d’inscripció i concreteu el pagament en efectiu de la quota de soci en las oficines del club.

MOLT IMPORTANT: També el full de certificats y autoritzacions

*+ DE CATEGORIA JUVENIL:  REVICION MEDICA OBLIGATORIA

PLUJA
Els dies de pluja no hi haurà entrenament.

DESPLAÇAMENTS
Anirem a les competicions  cadascu pel seu compte, exceptuant les competicions a nivell autonòmic o estatal. En aquest cas el Dinami-k Club atletismo Vilanova,  valorarà la forma de desplaçament i l’estada convenient.

VACANCES
Aquestes categories, segueixen el calendari escolar, fan vacances per Nadal, Carnaval, Pasqua i Vacances d’Estiu.

COMPETICIONS, ACTIVITATS I TROBADES
Participarem en competicions dins del calendari de la Federació Catalana d’Atletisme de pista i cross.

TELÈFONS D’INTERÈS
Oficines del Club: 608200962
Pistes d’Atletisme: 938930426
Diego Aldrey (Director Tècnic): 639 335 871

Entre tots farem que l’atletisme creixi a Vilanova. Atentament,

Diego S. Aldrey
Director Tècnic

Anuncios